RECEPTEN

Bekijk hier onze recepten!

Gevulde kippenrolletjes "La Belle Flamande" met kruidenkaas en tomaten.
Gevulde kippenrolletjes "La Belle Flamande" met kruidenkaas en tomaten.
Laat zongedroogde tomaten uitlekken en snij ze in stukjes. Meng met de kruidenkaas, basilicum en de olie, peper en zout. Snij elke filet horizontaal in, niet doorsnijden (zodat je een lapje bekomt).
Seizoenen:: Zomer Lente Herfst Winter
Voorbereidingstijd:
1h 45m
Kook:
1h
Moeilijkheid:
Vrij moeilijk
Ingrediënten: 1 stuk Kippenfilet La Belle Flamande, 8 sneetjes parmaham of cobourg, 4 eetlepels groene pesto, 4 stuks tomaten in schijfjes, 150 gr tagliatelle pasta, 3 st blaadjes basilicum, 80 gr zongedroogde tomaatjes op olie, 100 gr kruidenkaas, 4 eetlepels vers gesnipperde basilicumblaadjes, 1 eetlepels slaolie, 6 eetlepels slaolie, 2 eetlepels balsamicoazijun, 2 eetlepels groene pesto
Kalkoensaté met spinazie en courgette
Kalkoensaté met spinazie en courgette

Kalkoensaté met spinazie en courgette

Seizoenen:: Zomer Lente Herfst Winter
Kook:
45m
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Ingrediënten: 4 stuks kalkoensaté, 1 kg aardappelen, 5 teentjes knoflook, 250 gr verse spinazie, 1 stuk courgette, 1 handvol zongedroogde tomaatjes, 1 stuk rode ajuin, 50 gr boter, peper en zout
Kippenbil in kruidenjasje, ideaal voor BBQ
Kippenbil in kruidenjasje, ideaal voor BBQ

Kippenbil in kruidenjasje, ideaal voor BBQ!

Seizoenen:: Herfst Zomer Lente
Voorbereidingstijd:
20m
Kook:
30m
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Ingrediënten: 6 stuks kippenbillen, 30 gr koriander, 30 gr basilicum, 30 gr bladpeterselie, 50 gr geraspte parmezaan, 2 el olijfolie, peper, zout
Kippenborst met Curry
Kippenborst met Curry

Hoofdgerecht!

Voorbereidingstijd:
20m
Kook:
30m
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Ingrediënten: 1 TOMAAT, 1 APPEL, 1 dl kokosmelk, 2 stengels selder, curry, 4 st kippenborsten, gekookte rijst, bakboter, 1 dl water, 1 dl room, 1 el kippenbouillon, citroensap
Knoflookkip met tijm en citroen
Knoflookkip met tijm en citroen

HOOFDGERECHT: voor 4 personen

Voorbereidingstijd:
20m
Kook:
1h
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Ingrediënten: 1 stuk braadkip la Belle Flamande, 2 stuks uien, 4 teentjes knoflook, 2 stuks onbehandelde citroenen, 6 takjes tijm, 250 ml kippenbouillon, 1 eetlepel olijfolie, 1 snufje peper, 1 snufje zout naar smaak
Koninginnehapje met zelfgemaakte frietjes
Koninginnehapje met zelfgemaakte frietjes
Vol-au-vent is een echte Vlaamse klassieker die vaak van generatie op generatie wordt doorgegeven. Maar een geslaagde versie begint uiteraard met heerlijke kip. Verras uw gasten met onze versie en...
Seizoenen:: Zomer Lente Herfst Winter
Voorbereidingstijd:
15m
Kook:
45m
Moeilijkheid:
Heel gemakkelijk
Ingrediënten: 1 doos vol-au-vent, 2 vellen bladerdeeg, 1 stuk ei, 1 bakje tuinkers, 1 kg loskokende aardappelen, 1 snufje zout
La Belle Flamande met paprika, tomaten en witte wijn
La Belle Flamande met paprika, tomaten en witte wijn
Snijdt de La Belle Flamande in stukjes en laat kleuren in de hete olie. Snijdt daarna het ontbijtspek in blokjes. Was de paprika's en ontdoe ze van hun zaadlijst en snijdt ze in reepjes.
Voorbereidingstijd:
30m
Kook:
1h
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Ingrediënten: 1 stuk La Belle Flamande, 3 cl olijfolie, 4 sneetjes spek, 2 stuks rode paprika, 1 stuk gele paprika, 1 stuk groene paprika, 4 stuks tomaten, 3 teentjes knoflook, 1 dl witte droge wijn, 1 takje peterselie, 1 snufje peper, 1 snufje zout
Lamskroontje met oesterzwammen
Lamskroontje met oesterzwammen
Seizoenen:: Zomer Lente Herfst Winter
Voorbereidingstijd:
20m
Kook:
30m
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Ingrediënten: 4 stuks lamskroontjes, 1 eetlepel Italiaanse kruidenmengeling , 1 etl olijfolie, 1/2 kg aardappelen, 200 gr oesterzwammen, 1 stuk knolselder, 2 takjes peterselie, peper, zout, 1 potje lamsfond
×

Log in

Om u een betere surfervaring te garanderen plaatsen wij cookies op uw computer. U kan deze ten allen tijde verwijderen door middel van de instellingen van uw browser!