RECEPTEN

Bekijk hier onze recepten!

# BCFGKLOPT

Bladeren per categorie

Ontdek onze meest gelezen recepten!

Traag gegaarde konijnenbillen met kruidig-zoete spice rub
Traag gegaarde konijnenbillen met kruidig-zoete spice rub
Heerlijk vlaams konijnen gerecht!
Seizoenen:: Herfst Winter
Voorbereidingstijd:
30m
Kook:
1h 30m
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Ingrediënten: 4 stuks konijnbillen, 30 gr donkere kandijsuiker, 30 gr grillkruiden (specerijenmix), 1 eetlepel olijfolie, 1 stuk ajuin, 100 gr donkere kandijsuiker, 100 gr honing, 3 dl bruin bier, 2 dl ketchup, 5 cl sojasaus, 1 scheutje tabasco, 4 stuks verse broodjes, 1/2 stuk sla, 4 stuks tomaten
Bagel kippendonut met zoete aardappel
Bagel kippendonut met zoete aardappel
Verwarm de oven tot 180°C en bak de kippendonuts voor gedurende 10 minuten.
Seizoenen:: Zomer Lente Herfst Winter
Voorbereidingstijd:
10m
Kook:
20m
Moeilijkheid:
Heel gemakkelijk
Ingrediënten: 4 stuks bagels, 4 stuks kippendonuts, 5 kg zoete aardappel, 1 1/2 kg tomaten, 1 potje coctailsaus, 1 koffielepel tabasco, 1 pakje microsalade
Lamskroontje met oesterzwammen
Lamskroontje met oesterzwammen
Seizoenen:: Zomer Lente Herfst Winter
Voorbereidingstijd:
20m
Kook:
30m
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Ingrediënten: 4 stuks lamskroontjes, 1 eetlepel Italiaanse kruidenmengeling , 1 etl olijfolie, 1/2 kg aardappelen, 200 gr oesterzwammen, 1 stuk knolselder, 2 takjes peterselie, peper, zout, 1 potje lamsfond
Citroen kip    - La Belle Flamande -
Citroen kip - La Belle Flamande -

Vul de kip "La Belle Flamande" met stukjes boter en citroen.

Voorbereidingstijd:
25m
Kook:
45m
Moeilijkheid:
Heel gemakkelijk
Ingrediënten: 1 kip La Belle Flamande, 1 stuk Biologische citroen, 1 snuifje Fleur de sel, 30 gram boter, in blokjes, opbindtouw, peper, zout
Knoflookkip met tijm en citroen
Knoflookkip met tijm en citroen

HOOFDGERECHT: voor 4 personen

Voorbereidingstijd:
20m
Kook:
1h
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Ingrediënten: 1 stuk braadkip la Belle Flamande, 2 stuks uien, 4 teentjes knoflook, 2 stuks onbehandelde citroenen, 6 takjes tijm, 250 ml kippenbouillon, 1 eetlepel olijfolie, 1 snufje peper, 1 snufje zout naar smaak
Lentewaterzooi
Lentewaterzooi

Hoofdgerecht voor 4 personen.

Seizoenen:: Zomer Lente Herfst Winter
Voorbereidingstijd:
30m
Kook:
1h 15m
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Ingrediënten: 2 stuks braadkippen (Mechelse koekoek, Landes, ...), 1 bouquet garni (selder, wortel, laurier), 150 gr gemengd varken-rundgehakt, 1 ei, 150 gr sluimererwtjes, 150 gr dopererwtjes, 150 gr kleine champignons, 150 gr jonge wortelen, 150 gr asperges, 150 gr bloemkool, 100 gr boter, 100 gr tarwebloem, 150 gr keukenroom, peper, fleur de sel
Kippenbil in kruidenjasje, ideaal voor BBQ
Kippenbil in kruidenjasje, ideaal voor BBQ

Kippenbil in kruidenjasje, ideaal voor BBQ!

Seizoenen:: Herfst Zomer Lente
Voorbereidingstijd:
20m
Kook:
30m
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Ingrediënten: 6 stuks kippenbillen, 30 gr koriander, 30 gr basilicum, 30 gr bladpeterselie, 50 gr geraspte parmezaan, 2 el olijfolie, peper, zout
Gegrilde kippenspiesjes mangosalsa
Gegrilde kippenspiesjes mangosalsa

Hoofdgerecht!

Seizoenen:: Zomer Lente Herfst
Voorbereidingstijd:
30m
Kook:
25m
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Ingrediënten: 4 stuks kippenfilet, 2 tl paprikapoeder, peper, zout, 1 et olijfolie, 1 rijpe mango, 1 stuks rode ui, 1/2 stuk rode peper, 1/2 sap limoen, 1 takje verse munt, zeezout, olijfolie
×

Log in

Om u een betere surfervaring te garanderen plaatsen wij cookies op uw computer. U kan deze ten allen tijde verwijderen door middel van de instellingen van uw browser!