RECEPTEN

Bekijk hier onze recepten!

Kippenborst met Curry
Gemakkelijk

Hoofdgerecht!

Bereiding

Kook

Categorie: Kip recepten Kok 'O rell Barbecue recepten
Seizoenen:
Keuken Land: België

Ingrediënten

Ingrediënten

1 TOMAAT
1 APPEL
1 dl kokosmelk
2 stengels selder
curry
4 st kippenborsten
gekookte rijst
bakboter
1 dl water
1 dl room
1 el kippenbouillon
citroensap

Kippenborst met Curry Aanwijzingen

  1. Bak de kippenborsten aan in een beetje bakboter gedurende 3 minuten aan elke kant.
  2. Snijd de selder en jonagold in blokjes. Voeg deze toe aan de kip en laat ze 2 minuten meestoven.
  3. Strooi er veel curry overheen. Blus met het water en de kokosmelk. Voeg hier 1 eetlepel kippenbouillon en een beetje citroensap aan toe.
  4. Laat het geheel inkoken, voeg de room eraan toe en laat vervolgens verder inkoken tot een gebonden saus.
  5. Ontvel en ontpit de tomaat en snijd haar in blokjes. Voeg de tomatenblokjes op het eind toe aan de saus.

Opmerkingen bij het recept

Serveer de kip samen met de saus, de rijst en werk af met een beetje kervel.

Voedingswaarden

glutenvrij lactosenvrij

Per Serving

Deel dit recept

×

Log in

Om u een betere surfervaring te garanderen plaatsen wij cookies op uw computer. U kan deze ten allen tijde verwijderen door middel van de instellingen van uw browser!