RECEPTEN

Bekijk hier onze recepten!

Gemarineerde koteletten
Gemakkelijk

Hoofdgerechten!

Bereiding

Kook

Categorie: Kip recepten La Belle Flamande Kok 'O rell
Seizoenen: Winter Herfst Lente Zomer
Keuken Land: België

Ingrediënten

Ingrediënten

1 kg kippenkoteletten
300 gr aardappelen
7 el olijfolie
1 el gemengde kruiden (Provençaalse, kerrie)
1 st grote komkommer

Voor de marinade:

4 el Tomato Frito
2 el zonnebloemolie
2 el rode wijn azijn
1 el sambal
1 el Worcestershiresaus
1 el citroensap
2 teentjes knoflook
2 tl basterdsuiker
peper
zout

Gemarineerde koteletten Aanwijzingen

  1. Verwarm de oven voor op 250 graden.
  2. Schil de aardappelen en snij ze in partjes. Leg de aardappelen in een ovenschaal, kruid met de gemengde kruiden en overgiet met olijfolie. Laat 5 minuten bakken, roer nu en dan eens om.
  3. Meng alle ingrediënten voor de marinade en kruid naar smaak.
  4. Smeer de koteletten in met het mengsel.
  5. Leg de koteletten bij de aardappelen en laat nog 10 minuten meebakken in de oven.

Opmerkingen bij het recept

Serveer met tuinkers en een komkommersalade

Voedingswaarden

glutenvrij lactosenvrij

Per Serving

Deel dit recept

×

Log in

Om u een betere surfervaring te garanderen plaatsen wij cookies op uw computer. U kan deze ten allen tijde verwijderen door middel van de instellingen van uw browser!