RECEPTEN

Bekijk hier onze recepten!

Bagel kippendonut met zoete aardappel
Bagel kippendonut met zoete aardappel
Verwarm de oven tot 180°C en bak de kippendonuts voor gedurende 10 minuten.
Seizoenen:: Zomer Lente Herfst Winter
Voorbereidingstijd:
10m
Kook:
20m
Moeilijkheid:
Heel gemakkelijk
Ingrediënten: 4 stuks bagels, 4 stuks kippendonuts, 5 kg zoete aardappel, 1 1/2 kg tomaten, 1 potje coctailsaus, 1 koffielepel tabasco, 1 pakje microsalade
Fazant op grootmoeders wijze
Fazant op grootmoeders wijze

Fazant op grootmoeders wijze!

Seizoenen:: Herfst Winter
Voorbereidingstijd:
30m
Kook:
1h 20m
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Ingrediënten: 2 stuks fazant, 2 stuks uien (grof gesneden), 2 takjes tijm, 2 stuks wortelen (grof gesneden), 2 teentjes knoflook, 4 plakjes ontbijtkoek, 4 dl rode wijn, 4 dl water, 3/4 liter slagroom, 250 gr boter, 2 el olijfolie, 1 stuk rookworst, 200 gr knolselderij, 400 gr aardappelen, 200 gr ontbijtspek, zout, peper, nootmuskaat
Gegrilde kippenspiesjes mangosalsa
Gegrilde kippenspiesjes mangosalsa

Hoofdgerecht!

Seizoenen:: Zomer Lente Herfst
Voorbereidingstijd:
30m
Kook:
25m
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Ingrediënten: 4 stuks kippenfilet, 2 tl paprikapoeder, peper, zout, 1 et olijfolie, 1 rijpe mango, 1 stuks rode ui, 1/2 stuk rode peper, 1/2 sap limoen, 1 takje verse munt, zeezout, olijfolie
Gemarineerde koteletten
Gemarineerde koteletten

Hoofdgerechten!

Seizoenen:: Winter Herfst Lente Zomer
Voorbereidingstijd:
25m
Kook:
45m
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Ingrediënten: 1 kg kippenkoteletten, 300 gr aardappelen, 7 el olijfolie, 1 el gemengde kruiden (Provençaalse, kerrie), 1 st grote komkommer, 4 el Tomato Frito, 2 el zonnebloemolie, 2 el rode wijn azijn, 1 el sambal, 1 el Worcestershiresaus, 1 el citroensap, 2 teentjes knoflook, 2 tl basterdsuiker, peper, zout
Gevulde kippenrolletjes "La Belle Flamande" met kruidenkaas en tomaten.
Gevulde kippenrolletjes "La Belle Flamande" met kruidenkaas en tomaten.
Laat zongedroogde tomaten uitlekken en snij ze in stukjes. Meng met de kruidenkaas, basilicum en de olie, peper en zout. Snij elke filet horizontaal in, niet doorsnijden (zodat je een lapje bekomt).
Seizoenen:: Zomer Lente Herfst Winter
Voorbereidingstijd:
1h 45m
Kook:
1h
Moeilijkheid:
Vrij moeilijk
Ingrediënten: 1 stuk Kippenfilet La Belle Flamande, 8 sneetjes parmaham of cobourg, 4 eetlepels groene pesto, 4 stuks tomaten in schijfjes, 150 gr tagliatelle pasta, 3 st blaadjes basilicum, 80 gr zongedroogde tomaatjes op olie, 100 gr kruidenkaas, 4 eetlepels vers gesnipperde basilicumblaadjes, 1 eetlepels slaolie, 6 eetlepels slaolie, 2 eetlepels balsamicoazijun, 2 eetlepels groene pesto
Kalkoensaté met spinazie en courgette
Kalkoensaté met spinazie en courgette

Kalkoensaté met spinazie en courgette

Seizoenen:: Zomer Lente Herfst Winter
Kook:
45m
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Ingrediënten: 4 stuks kalkoensaté, 1 kg aardappelen, 5 teentjes knoflook, 250 gr verse spinazie, 1 stuk courgette, 1 handvol zongedroogde tomaatjes, 1 stuk rode ajuin, 50 gr boter, peper en zout
Kippenbil in kruidenjasje, ideaal voor BBQ
Kippenbil in kruidenjasje, ideaal voor BBQ

Kippenbil in kruidenjasje, ideaal voor BBQ!

Seizoenen:: Herfst Zomer Lente
Voorbereidingstijd:
20m
Kook:
30m
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Ingrediënten: 6 stuks kippenbillen, 30 gr koriander, 30 gr basilicum, 30 gr bladpeterselie, 50 gr geraspte parmezaan, 2 el olijfolie, peper, zout
Koninginnehapje met zelfgemaakte frietjes
Koninginnehapje met zelfgemaakte frietjes
Vol-au-vent is een echte Vlaamse klassieker die vaak van generatie op generatie wordt doorgegeven. Maar een geslaagde versie begint uiteraard met heerlijke kip. Verras uw gasten met onze versie en...
Seizoenen:: Zomer Lente Herfst Winter
Voorbereidingstijd:
15m
Kook:
45m
Moeilijkheid:
Heel gemakkelijk
Ingrediënten: 1 doos vol-au-vent, 2 vellen bladerdeeg, 1 stuk ei, 1 bakje tuinkers, 1 kg loskokende aardappelen, 1 snufje zout
×

Log in

Om u een betere surfervaring te garanderen plaatsen wij cookies op uw computer. U kan deze ten allen tijde verwijderen door middel van de instellingen van uw browser!