Rundvlees
Een (h)eerlijk stuk vlees op je bord, met tal van bereidingsmogelijkheden!
Eurokip heeft een uitgebreid gamma rundvlees in zijn assortiment, gaande van Iers Rundvlees, Limousin, Black Moran, enz. ...

Runder zesrib zonder been
Art. Nr. 781
De zesrib is het deel van de entrecote dat het dichtst bij de nek ligt; de tussenrib en dunne lende bevinden zich meer naar achter in het rund. Hoe dichter het vlees bij de nek van het dier, hoe losser zijn structuur. De zesrib is een deel van de entrecote – letterlijk vertaald ‘tussen de ribben’ – en dankt zijn naam aan de zes ribben waar het aanhangt, tussen het gedeelte met de pastoorshoed en de ribben van de tussenrib. Het grootste gedeelte van de zesrib hangt nog aan de ribben, maar is niet te verwarren met de côte à l’os of tussenrib.

Runder Carpaccio
Art. nr. 812
Carpaccio is oorspronkelijk een gerecht van dungesneden rauwe runderlende (contrefilet, maar zonder vet randje, en ontdaan van alle kleine ongerechtigheden), met een dressing van zelfgemaakte mayonaise (verhouding: 2 eierdooiers, 200 gr. neutrale olijfolie of zonnebloemolie, sap van een halve citroen of twee eetlepels witte azijn, zout en peper), worcestersaus, citroensap, melk, zout en witte peper;[1] het wordt vaak geserveerd als voorgerecht.
Het gerecht werd bedacht in 1950 in Venetië, Italië. Giuseppe Cipriani, de eigenaar van Harry’s Bar in Venetië.
Verpakking: per 12 stuks x 80 g

Runderfilet zonder ketting
Art. Nr. 783
De ossenhaas is een deel van de lende (rug) van het rund. Deze spier, ligt op de lendenwervels, in de buikholte en loopt via het bekken door tot het bovenbeen bij de heup. Het heeft een fijne structuur en vrijwel geen vet of bindweefsel; dit maakt het dan ook het meest malse vlees van het rund.

Runderribeye 2,5kg Black Angus
Art. Nr. 7881
De zesrib is het deel van de entrecote dat het dichtst bij de nek ligt; de tussenrib en dunne lende bevinden zich meer naar achter in het rund. Hoe dichter het vlees bij de nek van het dier, hoe losser zijn structuur. De zesrib is een deel van de entrecote – letterlijk vertaald ‘tussen de ribben’ – en dankt zijn naam aan de zes ribben waar het aanhangt, tussen het gedeelte met de pastoorshoed en de ribben van de tussenrib. Het grootste gedeelte van de zesrib hangt nog aan de ribben, maar is niet te verwarren met de côte à l’os of tussenrib.

Rundertong
Art. Nr. 784
Rundertong , een fijn stuk vlees om te verwerken in onder andere het gerecht, tong in Madeira.
Verpakking per stuk vacuüm.

Runder dikke lende
Art.Nr. 7841
De dikke lende, of ook wel heupstuk, dikke ziel of kleinhoofd genoemd wordt beschouwd als het beste gebraadstuk. Hieruit wordt ook rumpsteak gehaald: dit is een korte, dikke en malse biefstuk en ideaal om te roosteren.

Runder Entrecote zonder been
Art. Nr. 782
Entrecote is een premium gesneden stuk rundvlees van de dunne lende en heeft een klein vetrandje.
Entrecote betekent letterlijk vertaald 'tussen de ribben' en werd traditioneel dan ook gesneden uit het ribgedeelte van het rund. Tegenwoordig van het lendestuk, in het Frans contrefilet genoemd.
Verpakking per stuk vacuüm

Runderhaas vers Limousin
Art. Nr. 7832
De ossenhaas is een deel van de lende (rug) van het rund. Deze spier, ligt op de lendenwervels, in de buikholte en loopt via het bekken door tot het bovenbeen bij de heup. Het heeft een fijne structuur en vrijwel geen vet of bindweefsel; dit maakt het dan ook het meest malse vlees van het rund.

Runder Striploin Black Moran
Art. Nr. 7821
Entrecote of striploin is een premium gesneden stuk rundvlees van de dunne lende en heeft een klein vetrandje.
Entrecote betekent letterlijk vertaald 'tussen de ribben' en werd traditioneel dan ook gesneden uit het ribgedeelte van het rund. Tegenwoordig van het lendestuk, in het Frans contrefilet genoemd.
Verpakking per stuk vacuüm

Runderstriploin zonder ketting
Art. Nr. 7822
Entrecote is een premium gesneden stuk rundvlees van de dunne lende en heeft een klein vetrandje.
Entrecote betekent letterlijk vertaald 'tussen de ribben' en werd traditioneel dan ook gesneden uit het ribgedeelte van het rund. Tegenwoordig van het lendestuk, in het Frans contrefilet genoemd.
Verpakking per stuk vacuüm