Eurokip: Rundvlees uit alle windstreken!

Eurokip: Rundvlees uit alle windstreken! Rundvlees uit alle delen van de wereld, waaronder Nieuw-Zeeland, Ierland, Australië, Limousin, Black Moran, enz. ... De fijnste stukken, ossenhaas, entre-côte, zesrib, alles verpakt per technische delen, zodat je zonder veel snijverlies deze stukken kan versnijden en verkopen. Een (h)eerlijk stuk vlees op je bord, met tal van bereidingsmogelijkheden!

Blackmoran Angus

Proef de indrukwekkende smaak van Black Moran Angus. Een unieke combinatie van een uitermate mals en sappig stuk vlees met een mooie structuur.

Trots, koninklijk en zo zwart als inkt. Nooit tevoren is een ras zo inspirerend geweest. Van volksliederen tot poëzie, de goddelijke kwaliteit van de Aberdeen Angus heeft een plaats veroverd in de harten en gedachten van de fokkers en de echte rundkenners.

Wij zijn trots op het feit dat Black Moran Angus van Foyle hier geen uitzondering op is. Het Black Moran Angus vee is afkomstig van boerderijen waar de kwaliteit van het product te allen tijde gewaarborgd wordt. Al het vee is geboren en getogen in Ierland.

Bovendien mogen de koeien alleen gedekt worden door een speciaal geselecteerde Aberdeen Angus stier.

Deze criteria worden geraadpleegd in een online database, deze data worden constant gecontroleerd door een onafhankelijke organisatie die hierin gespecialiseerd is. Bovendien worden de verschillende boerderijen regelmatig gecontroleerd door onafhankelijke ambtenaren en vinden er meerdere audits plaats om de kwaliteit te blijven waarborgen.

Op deze manier garandeert men ook dat de documentatie altijd compleet en actueel is. Als onderdeel van dit verificatieproces worden er ook DNA testen uitgevoerd en kunnen de dieren worden geraadpleegd in een unieke database.

Al deze aspecten zorgen voor een optimale traceerbaarheid..

Waarom Black Moran Angus?

  • Een onafhankelijke, online rassenverifcatie.
  • De delen worden tot 8 dagen aan het been gerijpt (dry ageing) en vervolgens nog 21 dagen in vacuüm zakken gerijpt (wet ageing).
  • Hoog gehalte aan ‘marbling’, een extreem mals product door een kleiner karkas en minder spiergroei.
  • Bekroond met de ‘Brio Environmental seal of approval’.
  • Verpakt in zakken en dozen met het Black Moran Angus logo.

×

Log in

Om u een betere surfervaring te garanderen plaatsen wij cookies op uw computer. U kan deze ten allen tijde verwijderen door middel van de instellingen van uw browser!