Eurokip: Rundvlees uit alle windstreken!

Eurokip: Rundvlees uit alle windstreken! Rundvlees uit alle delen van de wereld, waaronder Nieuw-Zeeland, Ierland, Australië, Limousin, Black Moran, enz. ... De fijnste stukken, ossenhaas, entre-côte, zesrib, alles verpakt per technische delen, zodat je zonder veel snijverlies deze stukken kan versnijden en verkopen. Een (h)eerlijk stuk vlees op je bord, met tal van bereidingsmogelijkheden!

Het Limousinras

Het Limousin ras wordt tegenwoordig aangeduid als ‘The Butcher’s animal’. 

Dit komt door hun vermogen om te gedijen in het regenachtige klimaat van Ierland en te profiteren van de weelderige weiden en traditionele vaardigheden van de fokkers. Wat zorgt voor een goed gespierd karkas zonder overbodige vetlaag.Het ras staat bekend om de relatief jonge leeftijd waarop zij volwassen worden.Limousins hebben in relatie tot hun leeftijd een superieure natuurlijke gewichtstoename,waardoor wij een gemiddeld gewichtsklasse rundvlees kunnen leveren volgens de wensen van de markt. Limousin is het ideale ras voor fokkers,producenten en consumenten door de voeder eficiëntie en het rendement per karkas. Door het lage vetpercentage is het vlees zeer mals en fijn van draad.Onze Redman Limousin runderen komen uitsluitend van gras gevoerd gefokte Ierse kuddes verkregen via de Foyle Valley Producer Club. Bestaande uit meer dan 3000 fokkers, voorziet deze club de Foyle Food Group 52 weken per jaar van hoogwaardig “Farm Quality Assured” gefokte Limousin runderen. De kleine en toegewijde fokkers volgen een strikte beroepscode die ervoor zorgt dat dehoogste niveaus van dierenwelzijn worden toegepast op de boerderijen om het beste kwaliteit Redman Limousin rundvlees te kunnen produceren.


Waarom Redman Limousin?

  • De delen worden tot 4 dagen aan het been gerijpt (dry ageing) en vervolgens nog 21dagen in vacuum zakken gerijpt (wet ageing).
  • Bekroond met het “Brio Environmental Seal of Approval”.
  • Extra fijne marmering en zeer mals door het lage vetpercentage.
  • Verpakt in zakken en dozen met het RedmanLimousin logo.×

Log in

Om u een betere surfervaring te garanderen plaatsen wij cookies op uw computer. U kan deze ten allen tijde verwijderen door middel van de instellingen van uw browser!