Herkomst en behandeling!

HET FIJNSTE VLEES UIT DE VRIJE NATUUR

Wist je dat jagers een gecontroleerd afschotplan volgen? De overheid bepaalt hoeveel dieren van elke soort geschoten mogen worden. Ze jagen dus alleen op wat noodzakelijk is, met respect voor dier en natuur.

Het wild wordt selectief gestrekt op, onder andere onze eigen jachtgebieden vanuit jachtkansels waarbij de dieren stressloos worden bejaagd !

Ons wild is helemaal top. De dieren lopen vrij rond en eten wat ze vinden. Je krijgt dus gegarandeerd het fijnste vlees uit de vrije natuur op je bord.

Elk stukje wild krijgt een infolabel. Zo is de koper zeker van de oorsprong en kwaliteit. Voor het vlees wordt versneden en verpakt, ondergaat het uitvoerige controles. Dit hele proces gebeurt onder ons eigen kwaliteitslabel Kok o'rell.

Alle wild kan ook versneden en verpakt onder skinverpakking aangeleverd worden, een mooie presentatie voor uw toonbank.

 

 

PRODUCTIEPROCES

Elk stukje wild krijgt een infolabel. Zo is de koper zeker van de oorsprong en kwaliteit. Voor het vlees wordt versneden en verpakt, ondergaat het uitvoerige controles. Dit hele proces gebeurt onder ons eigen kwaliteitslabel Chandelier.

 

wild vlees 2 randen