Ontstaan van ons bedrijf en huidig team
Personeel Eurokip

Ontstaan van ons bedrijf en huidig team

In 1993 hebben de huidige zaakvoerders, Luc De Waele en Carla Van Osselaer, de toenmalige eenmanszaak overgenomen. Ze doopten het om tot ‘Eurokip’. Sindsdien kent het bedrijf een gestage groei met daar bijhorende bedrijfsuitbreidingen.

Door de mond-tot-mond reclame is Eurokip uitgegroeid tot een zeer vertrouwde leverancier van gevogelte, wild en andere vleesproducten. Onze Eurokip-familie bestaat momenteel uit meer dan 50 werknemers en wij zijn van plan om in de toekomst nog met meer mensen op de werkvloer te staan. Omdat wij streven naar innovatie en premiumproducten aan te bieden aan onze klanten worden in 2017 onze bedrijfsgebouwen nog verder uitgebreid. Deze professionele familieonderneming behoudt zijn sympathieke karakter. Het hele team straalt enthousiasme en dynamisme uit, Eurokip zit in hun DNA. Voedselveiligheid en kwaliteit zijn twee waarden die er ingebakken zijn.

personeel eurokip size
Directie en Personeelsploeg Eurokip

Bij Eurokip zetten we alles op alles om onze klanten en hun consumenten naar de hoogste toppen van culinair genot te brengen. Ons gevogelte, wild en andere vleesproducten voldoen aan de hoogste kwaliteits- en voedselveiligheidsnormen volgens het BRC-certificaat. Als partner denken wij met u mee om uw verkoop te stimuleren.

Eurokip is uw groothandel voor wild & gevogelte.

 Luc De Waele, Eurokip
Log in om reacties te plaatsen
×

Log in

Om u een betere surfervaring te garanderen plaatsen wij cookies op uw computer. U kan deze ten allen tijde verwijderen door middel van de instellingen van uw browser!