Dagelijks bestellen, dagelijks bij u geleverd! Zo besteld zo geleverd!
Dagelijkse leveringen

Dagelijks bestellen, dagelijks bij u geleverd! Zo besteld zo geleverd!

Ook hier luisteren we naar wat onze klanten belangrijk vinden. Tijdens het transport van uw producten is er een permanente opvolging van de temperatuur en monitoren we het vleesproduct nauwlettend. Dankzij een track & trace systeem weten we precies waar onze Eurokip-bestelwagens zich bevinden en kunnen we u dus een exact tijdstip van levering doorgeven. 

Onze troef is dat we de versheid van onze producten kunnen garanderen daarom staan wij 6 van de 7 dagen klaar voor u.  Uw vaste Eurokip-bezorger is het gezicht van ons bedrijf. U zal ook steeds geholpen worden door uw vertrouwde Eurokip-bezorger, waar u met al uw vragen bij terecht kan.

20156591026595 bedrijf1
Luc De Waele, onze dagelijkse leveringen!

Onze professionele familieonderneming behoudt zijn sympathieke karakter. Het hele team straalt enthousiasme en dynamisme uit, Eurokip zit in hun DNA. Voedselveiligheid en kwaliteit zijn twee waarden die er ingebakken zijn. 

 

- Luc De Waele, Eurokip

 

×

Log in

Om u een betere surfervaring te garanderen plaatsen wij cookies op uw computer. U kan deze ten allen tijde verwijderen door middel van de instellingen van uw browser!