Uitsnijderij Wild en Gevogelte Eurokip

Onze missie is om onze klanten en hun consumenten naar de hoogste toppen van culinair genot te brengen!

Een bedrijf met VISIE! Hou deze pagina in de gaten!

Met ons ruim assortiment van gevogelte, wild en andere vleessoorten willen we er bovendien voor zorgen dat u een meer verkoop realiseert binnen uw gamma. Onze troef is dat wij uw bestelling op maat maken, naar uw smaak en verlangen.

Een ambachtelijke productie met respect voor de hoogste hygiënische normen en nauwkeurige controle. Onze klanten staan centraal, wij vinden het dus zeer belangrijk om een goede service aan te bieden. Wij luisteren graag naar uw wensen, en zoeken graag mee naar oplossingen voor uw problemen. Wij evalueren en vernieuwen ons assortiment continue.

Door proactief mee te denken met u willen wij meer dan enkel een leverancier voor u betekenen.

Service

Wij trachten er alles aan te doen, om onze klanten op hun wenken te bedienen. Hebt u een probleem, bel ons of spring binnen voor een persoonlijk contact!

Logistiek

Onze troef is dat we de versheid van onze producten kunnen garanderen daarom staan wij 6 van de 7 dagen klaar voor u.  Uw vaste Eurokip-bezorger is het gezicht van ons bedrijf. 

Internetbestel

Online bestellen bij Eurokip. Zo gebeurd, zo geleverd.Weer een zorg minder!

Kwaliteit

Een ambachtelijke productie met respect voor de hoogste hygiënische normen en nauwkeurige controle. Onze klanten staan centraal, wij vinden het dus zeer belangrijk om een goede service aan te bieden. 

Promoties

Bekijk onze wekelijkse promoties en doe hiermee uw voordeel. Breng variatie in uw assortiment, u en uw klant genieten van deze voordelen!

Assortiment

Ons assortiment wild en gevogelte, bereide gerechten en rund- en lamsvlees, omvat een groot aantal producten, die voor u en uw klanten van waarde zijn. Eurokip, uw leverancier!

×

Log in

Om u een betere surfervaring te garanderen plaatsen wij cookies op uw computer. U kan deze ten allen tijde verwijderen door middel van de instellingen van uw browser!