Groothandel Wild en Gevogelte Eurokip.

Volg hier onze laatste nieuwsberichten. Wij houden u op de hoogte van onze evenementen!

BRC Certificaat - Halal

BRC Certificaat

 

Voedselveiligheid is een topprioriteit binnen Eurokip.

2021 BRC8 Certificate NL

Naast de toepassing van de HACCP-regelgeving  beschikt Eurokip al sinds 2006 over het BRC-certificaat. BRC Global Standard for Food Safety of kortweg BRC Food genoemd, is een standaard op het gebied van voedselveiligheid die in 1998 werd ontwikkeld door het British Retail Consortium (BRC), de Britse brancheorganisatie van detailhandelaren. 

"Een BRC-Food Standaard stelt standaard eisen aan het voedselveiligheid systeem van een leverancier."

 

Er worden eisen gespecificeerd aan het HACCP systeem, aan het kwaliteitsmanagement en aan het basisvoorwaarden programma van producenten van levensmiddelen. Daarnaast komen ook directie verantwoordelijken, omgevingsomstandigheden (productie- of proces faciliteiten), product- en procescontrole, opleiding en persoonlijke hygiëne van werknemers aan de orde. De verschillende elementen word afgetoetst aan de hand van een gedetailleerde checklist die meer dan 300 controlepunten bevat. 

“Voedselveiligheid en kwaliteit van de producten zijn direct aan elkaar gelinkt. Wij zien onszelf als de partner van onze klanten in het leveren van voedselveilige producten aan de uiteindelijke eindconsument. Ons voltallig personeel is ten zeerste doordrongen van de filosofie, dankzij bijscholing en coaching.”

Klik hier om het certificaat te downloaden.
Meer informatie over BRC, vind je hier

brc logo

La Belle Flamande, kwaliteitskip van bij ons!

We willen absolute topkwaliteit leveren. Altijd, overal en aan iedereen.

We zijn ons ervan bewust dat de consument van vandaag nu eenmaal een stuk kritischer is geworden, en terecht.
Het is aan ons om het vertrouwen van de koper te winnen en een antwoord te bieden op de gangbare vragen omtrent kwalitatieve producten. Daarom hebben we een eigen label ontwikkeld waarbij alle stappen verticaal zijn geïntergreerd en onderworpen zijn aan een strenge ketenbeheersing. Zo kunnen we onze klanten een hoogstaand kwalitatief product garanderen.
La Belle Flamande past dus prima in onze strategie.
Alle La Belle Flamande producten worden geproduceerd in een gesloten circuit. De kippen worden telkens bij dezelfde vaste telers gekweekt, krijgen er voldoende vrije ruimte en worden gevoed met telkens dezelfde plantaardige, GGO-vrije voeding, die vrij zijn van antibiotica en hormonale toevoegingen.

La Belle Flamande heeft een eigen herkenbaar profiel, het onderscheidt zich intrinsiek van andere merken of gelijkaardige producten. Het brengt echt een meerwaarde voor de eindgebruiker; een meerwaarde die de consument kan overtuigen dit merk te verkiezen boven een ander.

lbf
La Belle Flamande
La Belle Flamande heeft een eigen herkenbaar profiel, het onderscheidt zich intrinsiek van andere merken of gelijkaardige producten. Het brengt echt een meerwaarde voor de eindgebruiker; een meerwaarde die de consument kan overtuigen dit merk te verkiezen boven een ander.

Deze Belgische kippen krijgen GGO-vrije (d.w.z. niet genetisch gemanipuleerde) en 100 procent plantaardige voeding. Geen antibiotica, hormonen en groeiversnellers dus. Wel een gevarieerd, gezond dieet.

Je eet alleen het lekkerste en veiligste vlees. Want elk stukje kip voldoet aan de nieuwste voedselveiligheidsnormen. Dat garandeert ons BRC-certificaat (British Retail Consortium), waarmee wij en onze leveranciers beantwoorden aan alle strenge eisen die Britse supermarkten stellen.

Alle La Belle Flamande producten worden geproduceerd in een gesloten circuit.

- Luc De Waele , Eurokip

 

 

Duurzaam ondernemen

zonnepanelen1

 

 

Eurokip brengt duurzaam ondernemen in de praktijk met tal van initiatieven die op verschillende vlakken meerwaarde kunnen opleveren.

Wij plaatsten een duizendtal zonnepanelen om onze behoefte aan elektriciteit op een "groene" manier op te wekken. 

 We groeperen onze projecten in 3 grote thema’s, naargelang de focus eerder ligt op mens, leefmilieu of product.

 

 

zonnepanelen2


 

Pagina 1 van 2
×

Log in

Om u een betere surfervaring te garanderen plaatsen wij cookies op uw computer. U kan deze ten allen tijde verwijderen door middel van de instellingen van uw browser!